سفارش پلاک فلزی در جنسهای مختلف و بهترین مواد اولیه
پلاک فلزی
صنعت چاپ روی فلزات یکی از صنایع رو به رشد در ایران است. چراکه امروزه تمامی شرکتها و مجموعهها برای تفکیک محصولات خود، نصب تابلوها و همچنین نشانهها به پلاک فلزی نیاز دارند. این لوحهای فلزی میتوانند در مکانهای متفاوت و برای کاربردهای مختلفی مورد استفاده قرار بگیرند. این محصولات با متریالهای مختلف و مدلهای گوناگون ساخته میشوند که هرکدام از آنها برای موقعیت خاصی مناسب هستند.
قبل از سفارش پلاک فلزی چه مواردی را باید در نظر بگیریم؟
قبل از اینکه برای سفارش پلاک اقدام کنید، باید چند معیار مهم را در نظر بگیرید تا در انتها پلاک مناسبتری متناسب با نیاز خود داشته باشید.
ابعاد پلاک
اولین موردی که باید به آن دقت کنید، ابعاد پلاکی است که قصد سفارش آن را دارید. مجتمع چاپ طاها هیچگونه محدودیتی در اندازه چاپ پلاک برای مشتریان خود نمیگذارد. سفارشدهندگان میتوانند در هر اندازهای که بخواهند پلاک فلزی سفارش دهند و آن را در سریعترین زمان تحویل بگیرند. تمامی پلاکها در این مجموعه با استفاده از بهترین مواد اولیه تولید میشوند.
نوع فلز انتخاب شده
اینکه طرح یا نوشته روی چه نوع فلزی حک شود، توسط مشتری و متناسب با نیازش تعیین میگردد. در حال حاضر آلیاژهای استیل و آلومینیمی از فلزهای محبوب برای ساخت پلاک هستند.
هزینه چاپ
هزینه چاپ را هیچگاه نمیتوان بهطور دقیق بیان کرد. چراکه این مورد به نوع سفارش مشتری ازجمله ابعاد مورد نظر و جنس آلیاژ مورد استفاده در پلاک بستگی دارد. به همین دلیل بهتر است برای اینکه از هزینه دقیق چاپ، مطلع شوید با کارشناسان چاپ طاها تماس گرفت. کارشناسان ما شما را بهطور رایگان راهنمایی میکنند و هزینه را بعد از بررسی نوع سفارش به شما اعلام خواهند کرد.
طراحی
طراحی از مهمترین مراحل ساخت پلاک است. شما میتوانید طرح خود را در اختیار مجتمع چاپ طاها قرار دهید تا آن را روی لوحی که انتخاب کردهاید برایتان تولید کند. همچنین اگر طرح آمادهای ندارید، میتوانید این کار را به متخصصین ما بسپارید.
انواع پلاک فلزی
همانطور که گفته شد، به دلیل کاربرد گسترده پلاکهای فلزی، آنها را در جنسها و مدلهای مختلفی تولید میکنند. برخی از بهترین متریالهایی که در ساخت لوح به کار میروند شامل موارد زیر میشود:
پلاک استیل
پلاک استیل را میتوان محبوبترین مدل صفحه فلزی دانست. استیل با ویژگی درخشش و براق بودن شناخته میشود. به همین خاطر است که از آن معمولاً در موزهها، ساختمانهای اداری و بهطورکلی مکانهایی که زیبایی در آنها اهمیت بیشتری دارد استفاده میشود.
برای تولید و حکاکی مدلهای استیل از روش اسیدکاری استفاده میشود. البته امکان تولید پلاک فلزی استیل با لیزر نیز وجود دارد اما استفاده از این روش قیمت تمامشده محصول را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد. پلاکهای استیل بسیار مقاوم هستند و با قرارگیری در معرض رطوبت زنگ نمیزنند. همچنین امکان شخصیسازی آنها برای زیبایی بیشتر نیز وجود دارد. بهعنوان مثال برای زیبایی بیشتر میتوان پلاک استیل را روی پنل شیشهای نصب کرد تا جلوهای خاص پیدا کند.
البته لازم است توجه داشته باشید که در حال حاضر دو نوع استیل در بازار وجود دارد که با نامهای استیل بگیر و نگیر شناخته میشوند. استیلهای بگیر قابلیت جذب آهنربا را دارند و استیل نگیر نیز همانطور که نامش مشخص است این قابلیت را ندارد.
پلاک برنجی
پلاکهای برنجی با رنگ زیبا و خاص خود شهرت دارند. همچنین جنس آلیاژ بهکار رفته در آنها باعث میشود که برای تولید پلاک فلزی بهعنوان گزینهای محبوب مورد استفاده قرار بگیرند. این دست از لوحها نیز با دو روش اسیدکاری و لیزری حکاکی و تولید میشوند. بیشترین استفاده از این نوع معمولاً برای پلاکهای نظامی، پلاکهای یادبود، پلاکهای هدیه، پلاک مکانهای تاریخی ازجمله موزهها، پلاکهای آدرس، پلاکهای بوستانها و پلاکهای تالار مشاهیر است.
نکته مهم در رابطه با این نوع آلیاژ که باید به آن اشاره کرد این است که برنج همانند استیل مقاوم نیست. یعنی این آلیاژ بعد از مدتی در اثر شرایط محیطی مانند رطوبت، دما و گذر زمان کیفیت خود را از دست میدهد. به همین دلیل استفاده از آن در ساخت پلاکهای فلزی که قرار در محیط باز استفاده شوند، چندان توصیه نمیشود.
پلاک آلومینیمی
پلاک فلزی آلومینیمی نیز مانند استیل رنگ نقرهای روشن و طرفداران خاص خود را دارد. از نوع آلومینیومی بیشتر برای نشان دادن شناسه محصولات یا اشیا استفاده میشود. همچنین امکان استفاده از آن برای پلاک منازل نیز وجود دارد. چراکه آلومینیم مقاومت نسبتاً خوبی دارد و تحت شرایط جوی کیفیت خود را از دست نمیدهد. درست مانند دیگر فلزها این نوع پلاک نیز با استفاده از دو روش اسیدکاری و لیزری حکاکی ساخته میشود.
پلاکهای آلومینیمی به دلیل ماهیت خود قابلیت شخصیسازی بیشتری را ارائه میدهند. برای مثال امکان درج بافتهای پسزمینهای چرمی، شنی، صاف یا صیقلی بر روی آنها وجود دارد. همچنین میتوان هر نوع رنگ پسزمینهای نیز به پلاک اضافه کرد. البته که در اکثر اوقات توصیه میشود که از رنگ مشکی که بیشترین سازگاری را با آلومینیم دارد استفاده نمایید.